Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Βιετνάμ: 30χρονη έκοψε τα άκρα της για να εισπράξει χρήματα από ασφαλιστική εταιρεία!

Ισχυρίστηκε ψευδός ότι παρασύρθηκε από τρένο.

Μια 30χρονη γυναίκα στο Βιετνάμ έδωσε σε φίλο της 2.000 δολάρια για να της κόψει μέρος του χεριού και του ποδιού της για να λάβει 157.000 δολάρια από ασφαλιστική εταιρεία. Τώρα κινδυνεύει να κατηγορηθεί για απόπειρα εξαπάτησης με στόχο το κέρδος.

Η γυναίκα, γνωστή μόνο με τα αρχικά «LTN» είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ανόι την Πέμπτη έχοντας χάσει μέρος του ενός ποδιού και ενός χεριού της. Οι γιατροί όμως της είπαν πως δεν μπορούν να επανασυγκολήσουν τα κομμένα της άκρα.

Η «LTN» στη συνέχεια ζήτησε από την ασφαλιστική της εταιρεία 3,5 δισεκατομμύρια ντονγκ (157.000 δολάρια), ισχυριζόμενη ότι είχε παρασυρθεί από τρένο, ενώ κινούνταν πεζή δίπλα στις γραμμές. Αυτό που διαπιστώθηκε όμως είναι ότι η ίδια είχε πληρώσει φίλο της να της κόψει τα άκρα για να λάβει το συγκεκριμένο ποσό.

Τώρα η γυναίκα όχι μόνο έχασε τα άκρα της, τα οποία δεν μπορούν να επανασυγκοληθούν, αλλά δεν κέρδισε και τα λεφτά της ασφάλειας, ενώ κινδυνεύει να κατηγορηθεί για ασφαλιστική απάτη. Δεν είναι γνωστό εάν η 30χρονη είχε άμεση ανάγκη το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέσο ετήσιο εισόδημα στο Βιετνάμ δεν ξεπερνά τα 2.000 δολάρια.

Πηγή: huffingtonpost.gr