Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Άγρια επίθεση Σκουρλέτη σε Πιτσιόρλα (ΤΑΙΠΕΔ) για τη ΔΕΗ: «Να κάτσει στα αυγά του».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣκουρλετηςΝέα επίθεση στον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αφορμή δηλώσεις του Στέλιου Πιτσιόρλα περί έναρξης της διαδικασίας πώλησης του 17% των μετοχών της ΔΕΗ.
Όπως τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης, «πρόκειται για μια 100% προσωπική άποψη του κ. Πιτσιόρλα και νομίζω ότι μπορώ να ξέρω καλύτερα από εκείνον, που δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση, ποιοι είναι οι σχεδιασμοί».
«Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μη δρομολογήσει καμιά από τις ιδιωτικοποιήσεις που σχετίζονται με τις ενεργειακές επιχειρήσεις στις οποίες συμμετέχει το δημόσιο. Αυτή είναι η συλλογική κατεύθυνση της κυβέρνησης», ανέφερε ο ίδιος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο Θεσσαλονίκης».
Σύμφωνα με τον υπουργό, «δημιουργείται πολιτικό ζήτημα όταν ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ επιχειρεί να ασκήσει πολιτική και να μην υλοποιεί τις σαφείς κατευθύνσεις που του δίνει η κυβέρνηση. Θα σας έλεγα, με λίγα λόγια, καλύτερα να καθίσει στ’ αβγά του παρά να κάνει πολιτική. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο κ. Πιτσιόρλας περνάει σε άλλα χωράφια».

Πηγή: greekmoney.gr