Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Επίθεση Σταύρου Καλαφάτη στον Γιάννη Μπουτάρη για το θέμα του Μετρό Θεσσαλονίκης.


Τον κατηγόρησε ότι "βολοδέρνει, φάσκει και αντιφάσκει" όσον αφορά το έργο του Μετρό.


Επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με αφορμή το θέμα του Μετρό εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτής, Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, το μεσημέρι, στο δημαρχείο.
Ο κ. Καλαφάτης επεσήμανε πως "δεν μπορεί κανείς να παίζει παιχνιδάκια με το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της πόλης", υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως "οποιαδήποτε αλλαγή, κατάργηση του σταθμού της οδού Βενιζέλου, θα επιφέρει δυσμενείς συνέπειες" και "περαιτέρω ταλαιπωρία των επαγγελματιών της περιοχής".

"Ποιος θα αναλάβει το κόστος ενός φιάσκου στυλ υποθαλάσσιας;", αναρωτήθηκε, επαναλαμβάνοντας τη δική του πρόταση να απομακρυνθούν τα αρχαία, να γίνει ο σταθμός της Βενιζέλου και στη συνέχεια να επιστρέψουν οι σημαντικές αρχαιότητες.

Κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι "βολοδέρνει, φάσκει και αντιφάσκει" όσον αφορά το έργο του Μετρό και πως "κινήθηκε εν κρυπτώ ο Δήμος Θεσσαλονίκης" σχετικά με την πρόταση που κατέθεσε στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για τις αρχαιότητες.

"Δύσκολο να μπει κάποιος στο μυαλό ενός ανθρώπου, πόσο μάλλον του συγκεκριμένου. Δεν θα μιλήσω για κωλύματα, εμμονές, σκοπιμότητες. Βλέπω το αποτέλεσμα του χειρισμού και δεν είναι ο πλέον ενδεδειγμένος" κατέληξε ο κ. Καλαφάτης, σε ερώτηση εάν πιστεύει πως ο κ. Μπουτάρης έχει κάποια σκοπιμότητα.

Πηγή: e-typos.com