Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Τι έλεγε ο νυν πρωθυπουργός, για τον σιδηρόδρομο το 2010; Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο!!!

Ήταν Σεπτέμβριος του 2010, όταν μετά από πρόσκληση των εργαζομένων του ομίλου του ΟΣΕ, ο τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, νυν πρωθυπουργός σήμερα, επισκέπτονταν τις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη, σε μια περίοδο μάλιστα εντόνων διεργασιών και σημαντικών αλλαγών στον σιδηρόδρομο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενος από βουλευτές, ξεναγήθηκε από την διοίκηση του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος στις εγκαταστάσεις του μηχανοστασίου και του εργοστασίου οχημάτων Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα συνομίλησε με τους εργαζόμενους ακούγοντας τα προβλήματα τους. «Δώστε μου δύναμη για να σας βοηθήσω» είπε απευθυνόμενος στους εργαζόμενους ο κ. Τσίπρας. Ο τότε πρόεδρος του ΣΣΒΕ κ. Γιάννης Βλάχος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο συνεδριάσεων του εργοστασίου, μετέφερε με δραματικό τόνο, την κατάσταση που βίωναν οι σιδηροδρομικοί την περίοδο εκείνη.
Λίγο αργότερα μιλώντας προς του εργαζόμενους, αναφέρθηκε στο μέλλον του σιδηροδρόμου, κάνοντας λόγο για ξεπούλημα και διάλυση του. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο, με την ομιλία του κ. Τσίπρα προς τους εργαζόμενους του ΟΣΕ. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 2010.