Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Νέα Υόρκη: Νέα δολοφονία στο μετρό


Αναζητείται μία γυναίκα

Άγνωστη έσπρωξε άνδρα που περίμενε το μετρό σε σταθμό της Νέας Υόρκης, ο οποίος σκοτώθηκε, πριν εξαφανιστεί τρέχοντας από την περιοχή. H αστυνομία αναζητεί τη γυναίκα. 
Το περιστατικό έγινε σε σταθμό στο Κουίνς το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τους αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φαίνεται ότι ακολουθούσε τον άνδρα μουρμουρίζοντας μόνη της. 

Η άγνωστη σηκώθηκε από τη θέση της λίγο πριν έρθει ο συρμός και έσπρωξε τον άνδρα στις γραμμές, σκοτώνοντάς τον. Το θύμα φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκε τη γυναίκα μέχρι την τελευταία στιγμή.
Σε κάμερες γύρω από την περιοχή εμφανίζεται μία νεαρή, μεταξύ 20 και 30 χρονών, να τρέχει φεύγοντας σχεδόν αμέσως μετά το περιστατικό. Η αστυνομία έδωσε την περιγραφή της γυναίκας στη δημοσιότητα.  
Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο περιστατικό στη Νέα Υόρκη το Δεκέμβριο, μετά το έγκλημα με θύμα άστεγο στις αρχές του μήνα -το οποίο είχε κάνει το γύρο του κόσμου (και) για το πρωτοσέλιδο εφημερίδας της πόλης που δημοσίευσε φωτογραφία λίγο πριν έρθει το τρένο.

«ΤΑ ΝΕΑ»