Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ευρωπαϊκοί Σιδηρόδρομοι. Αξιοποιήστε τις προσφερόμενες υπηρεσίες και ταξιδέψτε στην Ευρώπη

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις διεθνείς συμφωνίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα ταξίδια σας στην Ευρώπη. Ενημερωθείτε για τις προσφορές που σας ενδιαφέρουν:
Κάρτα ΙnterRail: Η κάρτα ΙnterRail, εξασφαλίζει μεταφορά με τρένο σε 30 Ευρωπαϊκές χώρες και εκπτώσεις. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή πύλη (http://www.interrailnet.com). Μπορείτε να προμηθευτείτε τη συγκεκριμένη κάρτα στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Πατρών, Αθηνών, Θεσσαλονίκης και στα Γραφεία Ταξιδιών και Τουρισμού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Σίνα 6, Αθήνα) και στη Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους 18).

Κάρτα Balkan Flexipass: Με την συγκεκριμένη κάρτα σας παρέχονται απεριόριστα ταξίδια 5, 10 ή 15 ημερών, τα οποία πραγματοποιούνται μέσα σ’ ένα μήνα, στην 1η θέση, σε 7 χώρες των Βαλκανίων (Βουλγαρία, Ελλάδα, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Ρουμανία, Τουρκία, Σερβία και Μαυροβούνιο). Για αγορές εισιτηρίων της προσφοράς Balkan Flexipass σε σημεία πώλησης στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες που συμμετέχουν στην προσφορά ισχύουν ειδικές τιμές στην 1η και 2η θέση.
Railplus: Κερδίστε 25% έκπτωση στις τιμές εισιτηρίων για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, ταξιδεύοντας με κοινές αμαξοστοιχίες.