Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ

Τρένο και ταξί με ένα και μόνο εισιτήριο
Τη δυνατότητα συνδυασμένης μεταφοράς θα παρέχει πιλοτικά και για 4 μήνες από σήμερα ο οργανισμός. Εκπτώσεις μέχρι και 15% για τους επιβάτες
Οι  επιβάτες θα μπορούν να επιβιβαστούν στο ταξί με το εισιτήριό τους μέσα σε 15 λεπτά από την άφιξή τους στον σταθμό

Ξεκινά από σήμερα πιλοτικά η υπηρεσία «τρενοταξί» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα συνδυασμένης μεταφοράς με τρένο και ταξί, μέσω ενός εισιτηρίου στους επιβάτες με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Η πιλοτική λειτουργία θα εφαρμοστεί για τέσσερις μήνες. Οι επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη θα μπορούν μέσω των εκδοτηρίων εισιτηρίων να εξασφαλίζουν προνομιακό κουπόνι συνδυασμένης μετακίνησης τρένο-ταξί, με σημαντικές εκπτώσεις που φτάνουν το 15%, για μεταφορά από τον σταθμό της Θεσσαλονίκης στην περιοχή της επιλογής τους, εντός της πόλης, χωρίς να επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος (πρόσθετα σιδηροδρομικού σταθμού).
Σε πρώτο στάδιο η υπηρεσία «τρενοταξί» θα παρέχεται σε συνεργασία με την εταιρεία «Ευρωταξί» και αργότερα -ανάλογα και με την ανταπόκριση του επιβατικού κοινού- θα προσφέρεται και από άλλες εταιρείες.
Η δυνατότητα κράτησης της υπηρεσίας «τρενοταξί» θα παρέχεται από όλους τους σταθμούς του άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης που διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης θέσεων και έκδοσης εισιτηρίων καθώς επίσης από τα γραφεία ταξιδίων της Αθήνας, της Λάρισας, του Βόλου και της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά οι χρεώσεις ανάλογα με τις ζώνες μετακίνησης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.trainose.gr