Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της Γραμματείας ΔΑΚΕ, της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το φάσμα της απόλυσης πλέον μας απειλεί όλους .

Η τραγωδία που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες με τη δήθεν χρεοκοπία, τα φοροχαράτσια μέσω της ΔΕΗ, το μελόδραμα ενός καημένου Πρωθυπουργού και τα κροκοδείλια δάκρυα του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και όλων των Υπουργών, δυστυχώς είναι ένα καλό μελετημένο σενάριο τρόμου.
Προσπαθούν απεγνωσμένα να μας πείσουν Κυβέρνηση και ΜΜΕ πως για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα την ευθύνη τη φέρνουν στο ακέραιο οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, και για να μην έχουν αντιδράσεις βάζουν και τους Ευρωπαίους Εταίρους να πιέζουν για την έκτη δόση και να απειλούν με πτώχευση.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΕΙΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ
ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

Συνάδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Οι Σιδηροδρομικοί το πειραματόζωο της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ που πέρσι τέτοιο καιρό είχαν τη δυστυχία να αγωνίζονται να μην περάσει ο ν.3891/10 ο οποίος ισοπέδωσε τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, (το μόνο θετικό που αναγνώρισε η ΤΡΟΙΚΑ στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ είναι η αναδιάρθρωση και το σχέδιο εξυγίανσης ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ) ξαναέρχονται στο προσκήνιο με την εργασιακή εφεδρεία.
Έχει αποχωρήσει το 50% του προσωπικού υπό καθεστώς τρομοκρατίας, με μετατάξεις και συνταξιοδοτήσεις, και σήμερα η Κυβέρνηση, θέλει και άλλο αίμα με απολύσεις.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !!!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η ΔΑΚΕ-Σ καλεί όλους τους Σιδηροδρομικούς σε επαγρύπνηση, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες ημέρες που έρχονται
ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ & ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ & ΠΟΛΥ-ΕΠΙΠΕΔΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΑΚΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                 Ο ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ                                 ΝΤΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ