Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Λαμπερά εγκαίνια για το πανέμορφο ανακαινισμένο πάρκο του ΟΣΕ στη Λάρισα με την υπογραφή του Mikel. Δείτε εικόνες.

Με ένα μεγάλο event και πλήθος κόσμου εγκαινιάστηκε από την Mikel Coffee Company σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σιδηροδρομικών Λάρισας το απόγευμα της Δευτέρας το πλήρως ανακαινισμένο πάρκο του ΟΣΕ στη Λάρισα.

Ένα πραγματικό στολίδι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης θα δίνει πια μια πολύ ευχάριστη νότα στους Λαρισαίους αλλά και τους επισκέπτες.

Δημιουργήθηκε λοιπόν ένας υπέροχος χώρος αναψυχής αλλά και πολιτισμού μιας και το πάρκο είναι πια και ένας μουσειακός χώρος για ξενάγηση μαθητών στα εκθέματα και ενημέρωση πάνω στην ιστορία του σιδηρόδρομου.

Φυσικά ο επισκέπτης ή ο περαστικός μπορεί πάντα να απολαύσει τον καφέ του σε ένα ιδανικό περιβάλλον. Και τα παιδιά μπορούν με την σειρά τους χαρούν το παιχνίδι τους στον υπέροχο παιδότοπο. Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες του Μητροπολίτης Λάρισας Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου.

Στην εκδήλωση παρέστη ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο νέος δήμαρχος Τεμπών κ. Γ. Μανώλης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι βουλευτές, διάφοροι φορείς και φυσικά ο ιδιοκτήτης της Mikel Coffee Company κ. Λευτέρης Κυριακάκης.

Το αποψινό event εμπλουτίστηκε με τις μουσικές του Radio Polis 99.4 και την live εμφάνιση του συγκροτήματος εγχόρδων Fortissimo Quartet.

Δείτε φωτογραφίες:



onlarissa.gr