Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλου: «Οι αγώνες του κόσμου δεν πάνε ποτέ χαμένοι».

Μετά τη σπουδαία συγκέντρωση στο Μπράλο στις 16 Ιουνίου, το ψήφισμα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπράλου, που τη διοργάνωσε, κατέληγε πως «οι αγώνες του κόσμου δεν πάνε ποτέ χαμένοι».

Και είναι πράγματι μεγάλη αλήθεια….

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υποδομών η περιοχή του Μπράλου ξανασυνδέεται με το τρένο μετά από πεντάμηνη σχεδόν διακοπή.

Από την 1η Ιουλίου 2018 το τρένο θα σφυρίξει και πάλι στη γραμμή της περιοχής του Μπράλου δικαιώνοντας τις προσδοκίες μας, αλλά και τον αγώνα που αρχίσαμε πριν από 15 μήνες, από εκείνη την ιστορική συνάντηση (29 Απριλίου 2017) στο σχολείο του Άνω Μπράλου.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλου ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Συλλόγου και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που πίστεψαν σ’ αυτόν τον αγώνα, αλλά και το Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου, τους πολιτικούς εκπροσώπους της περιοχής, κοινοβουλευτικούς και αυτοδιοικητικούς και ιδιαίτερα αυτούς που στήριξαν από την πρώτη στιγμή τον αγώνα μας.

Όλα τα χωριά της περιοχής, από την Καλοσκοπή και το Σκλήθρο μέχρι την Δρυμαία και την Αμφίκλεια, διαβεβαιώνουμε ότι «θα είμαστε άγρυπνοι και πάντα πρώτοι, ενάντια σε κάθε παραβίαση των βασικών δικαιωμάτων της ζωής μας».

Πηγή: mag24.gr