Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Tαλαιπωρίας συνέχεια στον ΟΣΕ για ταξιδιώτες στο δρομολόγιο Λάρισα-Βόλος.

Το δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Λάρισα-Βόλος που είναι προγραμματισμένο σε καθημερινή βάση για τις 20:18 συνεχίζει να δείχνει τον... κακό του χαρακτήρα προς το επιβατικό κοινό, που για μία ακόμη φορά χρειάστηκε να περιμένει πολλές ώρες για να φτάσει στον τελικό του προορισμό.
Το δρομολόγιο για μία ακόμη φορά χθες το βράδυ ακυρώθηκε, χωρίς καμία ουσιαστική εξήγηση από τους υπευθύνους του σταθμού της Λάρισας, πέρα από την απλή δικαιολογία ότι χάλασε, με τους επιβάτες να χρειάζεται να περιμένουν μέχρι και τις 22:30(!), όσοι τουλάχιστον δεν είχαν εναλλακτική λύση, για να μεταφερθούν με λεωφορείο του ΟΣΕ!

Καμία ουσιαστική εξήγηση λοιπόν παρά τις διαμαρτυρίες, ούτε και ουσιαστική λύση για ηλικιωμένους, παιδιά, φοιτητές και εργαζόμενους που χρειάστηκε είτε να παραμείνουν στη Λάρισα ή να αναζητήσουν (με μεγαλύτερο κόστος και ταλαιπωρία) εναλλακτικό μέσο. Οι υπεύθυνοι εξαφανισμένοι για μία ακόμη φορά, δεν απαντούσαν στις διαμαρτυρίες, με τους υπαλλήλους των εισιτηρίων να ακούν τα παράπονα και να σηκώνουν απλά τους ώμους δηλώνοντας αναρμόδιοι επί του θέματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η ματαίωση του δρομολογίου οφείλεται σε έναν σκύλο που παρασύρθηκε από την αμαξοστοχία, η οποία τεχνολογικά θυμίζει την εποχή της Βιομηχανικής Επανάστασης! Άλλη αυτοκινητάμαξα δεν υπήρχε διαθέσιμη προφανώς, ενώ το λεωφορείο που μισθώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρισκόταν στον Βόλο, με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία των επιβατών από την πολύωρη αναμονή. 

Το γεγονός και μόνο πάντως ότι κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του για το συγκεκριμένο δρομολόγιο και τα πάμπολλα προβλήματα που παρουσιάζει συχνά-πυκνά, προκαλεί πάρα πολλά ερωτηματικά στα οποία κανείς δεν απαντά.

Συντάκτης: Χρυσόστομος Τρίμμης
Πηγή: thessaliatv.gr