Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Αύριο η κηδεία του 57χρονου που τον πάτησε το τρένο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Πάτρα.

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του 57χρονου Γιάννη Γαζετά που σκοτώθηκε χθες βράδυ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του προαστιακού σιδηρόδρομου στο ύψος της Ιχθυόσκαλας Πατρών.
Η σύζυγός του και τα δυο του παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.
Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος Γλαύκου Οβρυάς.
Η ταφή θα γίνει στο Β΄ Δημοτικό Νεκροταφείο Λεύκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος υδραυλικός του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" είχε μεταβεί στην περιοχή για να προμηθευτεί δολώματα για την αγαπημένη του ενασχόληση, το ψάρεμα…

Κανείς δεν φανταζόταν το τραγικό παιχνίδι της μοίρας που ακολούθησε…

O 57χρονος στις 8.30 περίπου το βράδυ διέσχιζε κάθετα τις γραμμές του τρένου στο ύψος της Ιχθυόσκαλας, όταν άγνωστο πώς βρέθηκε κάτω από τον συρμό. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Χρειάστηκε πολύωρη προσπάθεια από τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς για να απεγκλωβίσουν τη 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες το βράδυ, στην Πάτρα, όταν διερχόμενη αμαξοστοιχία του Ο.Σ.Ε. οδηγούμενη από 50χρονο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παρέσυρε 57χρονο, ο οποίος διέσχιζε τις ράγες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Επιπλέον, συνελήφθη ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του ατυχήματος.

Πηγή: thebest.gr