Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Καλαμαριά και Χορτιάτη.

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμαριάς από σήμερα έως το πρωί του Σαββάτου, λόγω των εργασιών ανάσυρσης από εργοτάξιο του μετρό του γερανού, η ανατροπή του οποίου στοίχισε τη ζωή στον 50χρονο χειριστή του. Επιπλέον, θα υπάρξουν και αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.

Ειδικότερα :

-Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αιγαίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Χαλδίας έως την συμβολή της με την οδό Πόντου.

-Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Πόντου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από την συμβολή της με την οδό Παρχαρίδου έως την συμβολή της με την οδό Ριζούντος.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις περιμετρικές οδούς. Επίσης, δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων σε όλο το μήκος του αποκλεισμού της κυκλοφορίας.

Επιπλέον, αύριο, από τις 10 έως τις 11 το πρωί στο πλαίσιο εκτέλεσης έκτακτης κατεδάφισης υδατόπυργου στο στρατόπεδο «Καπετάν Ματαπά Α΄» θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην επαρχιακή οδό Θεσ/νίκης - Χορτιάτη , ενώ θα υπάρξουν και αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.

Ειδικότερα :

-Δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επ. Ο Θεσ/νίκης – Χορτιάτη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη διασταύρωση Χορτιάτη-Πανοράματος μέχρι τον κόμβο προς Άγιο Βασίλειο.

-Η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου Αγίου Βασιλείου από περιφερειακή οδό.

Πηγή: zougla.gr