Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Σοβαρά προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία - κλειστοί σταθμοί του Μετρό.

Προβλήματα προκάλεσε στην Αττική η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε τα ξημερώματα. Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί έως αυτή την ώρα 170 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από οικίες και 8 για απεγκλωβισμούς ατόμων, ενώ τώρα επιχειρούν 20 συνεργεία με 40 πυροσβέστες.

Παράλληλα, σε ποτάμια έχουν μετατραπεί πολλοί δρόμοι της Αττικής, ενώ έχουν ακινητοποιηθεί οχήματα. Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, από το πρωί έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Δημοκρατίας, από τις Τρεις Γέφυρες στο ρεύμα προς Αγίους Αναργύρους, στη λεωφόρο Λιοσίων, στο ύψος της συμβολής με την οδό Γούσιου στο ρεύμα προς Πατήσια, καθώς και στην Αγίου Πολυκάρπου στο Βοτανικό, από το ύψος της οδού Χαρτεργατών.

Μάλιστα, από τις πρώτες πρωινές ώρες οι σταθμοί του Μετρό Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμός παραμένουν κλειστοί, καθώς πλημμύρισαν λόγω της έντονης βροχόπτωσης.
Στην Κυψέλη, η πυροσβεστική κλήθηκε για να απεγκλωβίσει άτομο που είχε εγκλωβιστεί σε ακινητοποιημένο ΙΧ στην οδό Ευελπίδων. Ανάλογη επιχείρηση έγινε και στο Μενίδι, όπου 3 άτομα είχαν εγκλωβιστεί σε ΙΧ, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Αγ.Τριάδας.

Πηγή: kathimerini.gr