Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Αφρική. Έκαναν έρωτα στις γραμμές του τρένου και τους... πάτησε

Ο 22χρονος Μντουζούσι Σαντέλε και η συνομίλική του Σιμπογκίλε Βαν Ράντεμπε, από τη Νότιο Αφρική αγαπούσαν τον κίνδυνο. Αρχικά έκαναν έρωτα μέσα στο σπίτι του αυταρχικού πατέρα της Σιμπογκίλε με κίνδυνο να τους ακούσει από το διπλανό δωμάτιο. Στη συνέχεια στη μέση της κατάμεστης από κόσμο πλατείας, με κίνδυνο να τους δουν.
Εξι μήνες πριν από το θάνατό τους είχαν ανακαλύψει ένα άλλο μέρος για να κάνουν έρωτα, τόσο ριψοκίνδυνο ώστε η αδρεναλίνη τους να χτυπά «κόκκινο»: Εκαναν έρωτα γυμνοί πάνω στις γραμμές και την ύστατη στιγμή, σφιχταγκαλιασμένοι σαν ένα ανθρώπινο «βαρελάκι» μετακινούνταν από τις ράγες, και το τραίνο περνούσε από δίπλα τους.
Τελικά το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί. Οι εραστές αποφάσισαν να κάνουν έρωτα επάνω στις γραμμές λίγο έξω από τον κεντρικό σταθμό του Γιοχάνεσμπουργκ. Ο μηχανοδηγός είπε στην αστυνομία ότι τους αντιλήφθηκε από μακριά. «Πατούσα την κόρνα μανιασμένα και έκαψα τα φρένα για να σταματήσω, αλλά εκείνοι δεν κουνιόντουσαν από τις ράγες. Δεν κατάφερα να σταματήσω. Πέρασα από πάνω τους...».
Πηγή: iatropedia.gr
iefimerida.gr