Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ευχές στα «Σ.Ν» από τον πρόεδρο της ΠΟΣ κ. Νίκο Κιουτσούκη

To BLOG ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΝΕΑ, ξεπέρασε τους 100.000 επισκέπτες και συνεχίζει. Η έγκαιρη, έγκυρη και πλήρης ενημέρωση του BLOG και των επισκεπτών του, δείχνει ότι ο διαχειριστής συμβάλλει τα μέγιστα με τον πλουραλισμό των ειδήσεων που καταχωρεί, ώστε όλες οι απόψεις που καταγράφονται να μπορούν να αξιολογηθούν από τους επισκέπτες. Εύχομαι ότι καλύτερο στο φίλο Χρήστο και το BLOG να ξεπεράσει γρήγορα τους 1 εκατομμύριο επισκέπτες.
Η συμβολή σου στον αγώνα των Σιδηροδρομικών είναι αξιέπαινη. Να συνεχίσεις έτσι.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ
Πρόεδρος Π.Ο.Σ.

Ευχές και από τον προϊστάμενο αμαξοστοιχιών κ. Ανδρέα Φανάρα
 ο οποίος γράφει: « «Αγαπητέ φίλε Χρήστο! Θα ήθελα να συγχαρώ τα Σ.Ν. για τις 100 χιλ. επισκέψεις των σιδηροδρομικών αλλά και απλών φίλων και να ευχηθώ στο blog να ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη. Επίσης θέλω να ευχηθώ και σε σένα που είσαι ο δημιουργός του αλλά και ο συντονιστής του, να έχεις υγεία , δύναμη και κουράγιο να συνεχίσεις αυτό το έργο που μέχρι τώρα το διέπει απόλυτη επιτυχία μιας και λειτουργεί με αξιοπιστία και δημοκρατικότητα ( προσωπικά ενημερώνομαι ΜΟΝΟ από τα Σ.Ν. για σιδηροδρομικά δρώμενα και δεν το μετανιώνω).


Ευχές συνέχεια..


Ο κ. Λιαρομμάτης Σάκης γράφει: Φίλε Χρήστο Γιαννακίδη, συγχαρητήρια για τις 100 χιλ. επισκεπτών αλλά κυρίως σε ευχαριστούμε για την πολύ καλή ενημέρωση. Να είσαι καλά!!!