Σελίδες

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Λάρισα: Ανακατασκευάζεται το πεζοδρόμιο στον ΟΣΕ.


Από σήμερα Τετάρτη αρχίζει η ανακατασκευή του πεζοδρομίου της οδού Παλαιολόγου που βρίσκεται από την πλευρά του σταθμού του ΟΣΕ στο ύψος του νέου θεματικού πάρκου.

Πρόκειται για ένα πεζοδρόμιο που πραγματικά θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και αποτελεί αιτία πολλών και συνεχόμενων παραπόνων, τόσο από τους κατοίκους της περιοχής, όσο και από τους ταξιδιώτες που αναγκάζονταν να πάρουν αγκαλιά τις βαλίτσες τους μέχρι τον σταθμό ή φεύγοντας από εκεί καθώς οι λακκούβες είναι αμέτρητες.

Από τη στιγμή μάλιστα που εγκαινιάστηκε πριν λίγες ημέρες το θεματικό πάρκο δίπλα από τον Σταθμό του ΟΣΕ η αντίθεση ήταν έντονη, καθώς από μέσα ήταν πραγματικό «στολίδι» ενώ ακριβώς απ’ έξω ήταν σε άθλια κατάσταση. Τώρα αν ολοκληρωθεί το έργο θα μιλάμε για ένα σημείο που θα αποτελεί διαφήμιση για την πόλη της Λάρισας.

Το έργο θα είναι του Δήμου Λαρισαίων, ενώ ο εργολάβος που το έχει αναλάβει έχει τελειώσει από τις παρεμβάσεις του στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, συνεχίζει με την Παλαιολόγου στον ΟΣΕ και θα πάρει σειρά η συνοικία του Αβέρωφ.


Κ.ΓΚΙΑΣΤΑΣ
eleftheria.gr