Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Η νέα ημερομηνία του InnoTrans Βερολίνου ορίστηκε το 2021.

 Η επόμενη έκθεση του InnoTrans, η πιο σημαντική διεθνής έκθεση αφιερωμένη στον τομέα των σιδηροδρόμων και των δημόσιων μεταφορών, θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 30 Απριλίου 2021.

Η εκδήλωση, που λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια στη γερμανική πρωτεύουσα, αναμενόταν φέτος μετά τη μεγάλη επιτυχία του 2018. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει την αναβολή της διοργάνωσης 2020 έως την ημερομηνία λήξης 22 έως 25 Σεπτεμβρίου, εξαιτίας της συνεχιζόμενης πανδημίας και των επακόλουθων περιοριστικών μέτρων 
Η νέα ημερομηνία ανακοινώθηκε επίσημη  από τον Messe Berlin, τον οργανισμό εμπορικής έκθεσης του Βερολίνου, μετά από διαβούλευση με τους συνιδρυτές συλλόγους της InnoTrans και τους κύριους παράγοντες της αγοράς.
"Η υγεία και η ασφάλεια των εκθετών, των επισκεπτών και όλων των εργαζομένων της έκθεσης έχουν την υψηλότερη προτεραιότητα." είπε ο Kerstin Schulz, Διευθυντής της InnoTrans. "Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να ευχαριστήσουμε τους εκθέτες μας για τη συνεργασία και την αφοσίωσή τους στο InnoTrans".

ferrovie.it