Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Η Διεθνής έκθεση InnoTrans του Βερολίνου αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2021

Το MESSE Berlin ανακοίνωσε ότι το InnoTrans θα πραγματοποιηθεί στις 27-30 Απριλίου 2021 μετά την ανακοίνωσή του στις 22 Απριλίου ότι δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της έκθεσης στις 22-25 Σεπτεμβρίου λόγω περιορισμών του coronavirus.
Η Γερουσία του Βερολίνου επέβαλε απαγόρευση διοργάνωσης μεγάλων εκδηλώσεων, ιδίως εμπορικών εκθέσεων που προσελκύουν περισσότερα από 5000 άτομα, έως τις 24 Οκτωβρίου 2020, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του Covid-19. Ο Messe Berlin λέει ότι μετά από διαβουλεύσεις με τους συνιδρυτές συλλόγους της InnoTrans και τους κορυφαίους παράγοντες της αγοράς αποφάσισε να αναβάλει το InnoTrans 2020 .

«Η υγεία και η ασφάλεια των εκθετών, των εμπορικών επισκεπτών και όλων των εργαζομένων στην εμπορική έκθεση έχουν ύψιστη προτεραιότητα», λέει η διευθύντρια της InnoTrans, κα Kerstin Schulz. "Για το λόγο αυτό, το InnoTrans θα πραγματοποιηθεί στις 27-30 Απριλίου 2021. Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να ευχαριστήσουμε τους εκθέτες μας στο InnoTrans για τη συνεργασία και την αφοσίωσή τους."

Ο Messe Berlin λέει ότι κατ 'αρχήν οι κατανομές περιπτώσεων που έχουν επιβεβαιωθεί έως τις 21 Απριλίου θα παραμείνουν έγκυρες, αλλά εάν είναι απαραίτητες αλλαγές, οι εκθέτες θα ειδοποιηθούν το φθινόπωρο του 2020. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για τις θέσεις των σιδηροδρομικών οχημάτων στην εξωτερική οθόνη που ενδέχεται να πρέπει να αλλάξουμε.

Αφού λάβει γραπτή ειδοποίηση σχετικά με τις νέες ημερομηνίες, ο Messe Berlin αναφέρει ότι οι εκθέτες θα έχουν έως τις 11 Μαΐου για να ακυρώσουν την κράτησή τους για τη νέα ημερομηνία και τυχόν προκαταβολές των τελών θα επιστραφούν χωρίς χρέωση.

Το Messe Berlin έχει δημιουργήσει έναν τηλεφωνικό αριθμό τηλεφωνικής γραμμής για ερωτήματα: +49 30 30 38 31 31. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του InnoTrans .

David Briginshaw
railjournal.com

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης