Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Η Amazon θα χρησιμοποιήσει δίκτυο τρένων για ταχύτερες παραδόσεις.

 Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon India τη Δευτέρα δήλωσε ότι έχει ενισχύσει τη συνεργασία του με τους Ινδικούς Σιδηρόδρομους και έχει αυξήσει τις δραστηριότητές του σε 55 διαδρομές σε μια προσπάθεια να επιτρέψει ταχύτερες παραδόσεις στους πελάτες εν μέσω του εθνικού κλεισίματος του σιδηροδρόμου.
Πέρυσι, η Amazon India συνεργάστηκε με την Indian Railways για τη μεταφορά πακέτων ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ πόλεων σε 13 διαδρομές και είχε επίσης δημιουργήσει περίπτερα παραλαβής για πελάτες στην Καλκούτα και στη Βομβάη.

"Αυτό το βελτιωμένο δίκτυο θα επιτρέψει στους πωλητές στο δίκτυο της Amazon India να μεταφέρουν τα προϊόντα τους σε ολόκληρη τη χώρα και να διατηρήσουν τη λειτουργία τους, επιτρέποντας έτσι στους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε μια πιο διαφορετική επιλογή βασικών προϊόντων", ανέφερε η δήλωση.

Ο διευθυντής της Amazon India (Amazon Transportation Services) Abhinav Singh δήλωσε ότι με την υποστήριξη των τρένων COVID-19 Parcel Special που εισήγαγε η Indian Railways, η εταιρεία είναι πεπεισμένη ότι μπορεί να εκπληρώσει περαιτέρω παραγγελίες πελατών με βελτιωμένη ταχύτητα και χωρητικότητα.

"Είμαστε ευγνώμονες για αυτήν την έγκαιρη απόφαση των ινδικών σιδηροδρόμων να προσφέρουμε λύσεις μεταφοράς εμπορευμάτων σε αυτές τις δύσκολες στιγμές", πρόσθεσε.

livemint.com

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης