Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

26-28 Μαΐου 2020: Ευρωπαϊκές ημέρες σιδηροδρομικής ασφάλειας.

Μετά την επιτυχή σύνοδο κορυφής της ασφάλειας το 2018, είναι χαρά μας να ανακοινώσουμε ότι οι ημέρες ασφάλειας   των σιδηροδρόμων,  θα πραγματοποιηθεί φέτος  από τις  26  έως  28  Μαϊου του 2020 , στη πόλη  Valenciennes, Γαλλία .

Οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Σιδηροδρομικής Ασφάλειας στοχεύουν να εμπνεύσουν.  

Είναι καιρός οι ευρωπαίοι ηγέτες σιδηροδρόμων και επαγγελματίες να συναντηθούν και να προβληματιστούν σχετικά με τις εξελίξεις της ασφάλειας εντός και εκτός του τομέα. 
Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα ανταλλαγής ορθών πρακτικών σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σιδηροδρομικός τομέας. Ο εντοπισμός διαπολιτισμικών διδαγμάτων για την προώθηση της πολιτιστικής αλλαγής είναι πρωταρχικής σημασίας για την επίτευξη του στόχου της Ευρώπης ως παγκόσμιου ηγέτη στην ασφάλεια των σιδηροδρόμων.
Τα θέματα θα είναι:
  • Πολιτιστικές αλλαγές  > Δημιουργία κοινής κατανόησης του ευρωπαϊκού μοντέλου πολιτισμού για τη σιδηροδρομική ασφάλεια και του τρόπου με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλαίσιο για την επίτευξη βιώσιμων και ασφαλών επιδόσεων.
  • Ηγεσία για την ασφάλεια  > Σχεδιάστε και εφαρμόστε πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας στον τομέα της ασφάλειας που απευθύνονται στους διαχειριστές της σιδηροδρομικής ασφάλειας σε όλα τα επίπεδα.
  • Αξιολόγηση της πραγματικότητας  > Μοιραστείτε τα διδάγματα που αντλήθηκαν από τη διακυβέρνηση και τη διαχείριση της σιδηροδρομικής ασφάλειας.
  • Συντήρηση και ρύθμιση σιδηροδρομικών οχημάτων  > Η συντήρηση των οχημάτων έχει φτάσει σε μια συναρπαστική φάση όπου οι νέες τεχνολογίες επιτρέπουν τη βελτιστοποίηση των στρατηγικών συντήρησης. Ο Κανονισμός 779/2019 θα υποστηρίξει αυτή και άλλες εξελίξεις στο πλαίσιο της συντήρησης.
26η  Μαΐου , η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την ηγεσία της ασφάλειας και μια ποικιλία από πρακτικά εργαστήρια για την προώθηση της learnings διάλογο και την ασφάλεια. Αυτό θα πρέπει να παρακολουθείται με κύρια εκδήλωση με θέμα τον πολιτισμό της ασφάλειας στο  27 ο  και στο  28 ο  συνέδριο θα ασχοληθεί με τη συντήρηση και το νέο φορέα που είναι αρμόδιος Συντήρησης (ECM) του κανονισμού.
Η εγγραφή θα ανοίξει στις αρχές Μαρτίου. Θα μπορείτε να εγγραφείτε για τις ημέρες που σας ενδιαφέρουν.
Για οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε με την ομάδα του συνεδρίου

Αποστολή στα "Σ.Ν."
Οργανισμός Σιδηροδρόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ERA)
https://www.era.europa.eu/