Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Ήρθαν με τρένο έχοντας στη αποσκευές τους 13 κιλά ηρωίνης!


Συνελήφθησαν δύο άτομα στο σταθμό την ώρα που κατέβαιναν από την αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Περισσότερα από 13 κιλά ηρωίνης μετέφεραν σε χειραποσκευή ένας 28χρονος αλλοδαπός και ο 19χρονος Έλληνας συνεργός του που έφτασαν στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα με τρένο.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 28χρονος είναι ηγετικό στέλεχος κυκλώματος που είχε ως ρόλο την μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης την ώρα που αποβιβάζονταν από αμαξοστοιχία που εκτελούσε του δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών καθώς μετά από έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 13 κιλών και 137 γραμμαρίων και 3 δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 879 γραμμαρίων, χρήματα προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και δύο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

makthes.gr