Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

11-16 Μαϊου η Χίος παρουσιάζεται στο Μετρό, στάση Σύνταγμα.

500 τετραγωνικά μέτρα στη στάση του Συντάγματος στο Μετρό θα έχει στη διάθεσή της η Χίος για να προβληθεί ο τόπος μας και τα προϊόντα του, το διάστημα 11 με 16 Μαΐου.

"Πρόκειται για μια προωθητική δράση που σκοπεύουμε να καθιερώσουμε. Είναι σημαντικό να στραφούμε στην εγχώρια αγορά", ανέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου, Παντελής Λεγάτος, μιας και το όλο εγχείρημα έχει τη "σφραγίδα" του Επιμελητηρίου και του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού και γίνεται πράξη με την μεσολάβηση του Υπουργού Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη, ο οποίος εξασφάλισε τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου.

Μάλιστα, όπως είπε ο κος Λεγάτος, εκεί μέχρι τώρα ανάλογη προβολή έχει κάνει μόνο η Κρήτη με την γνωστή δυναμική που έχει και στον τουρισμό αλλά και στην προώθηση τοπικών προϊόντων που έχει, παράλληλα το Επιμελητήριο Χίου αναζητά και στη Θεσσαλονίκη χώρο όπου θα μπορούσε να γίνει μια ανάλογη ενέργεια.

"Οι συμμετέχοντες Χιώτες επιχειρηματίες δεν θα μπορούν απλά να εκθέτουν τα προϊόντα τους αλλά και να τα πουλούν. Υπολογίζεται ότι από εκεί περνούν 150.000 με 200.000 άτομα το χρονικό διάστημα που θα έχουμε το χώρο στη στάση του Συντάγματος, στη διάθεσή μας", κατέληξε ο κος Λεγάτος.

alithia.gr