Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Επιστρέφει το ιστορικό Orient Express. Δείτε εικόνες.

Από Βενετία μέχρι Λονδίνο με πολυτελές τρένο της δεκαετίας του ’20!

Τον επόμενο Μάρτιο όσοι θέλουν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα ταξίδι με το θρυλικό Orient Express, που θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στη δεκαετία του 1920 από τη Βενετία στο Λονδίνο. Οι επισκέπτες θα «γίνουν» μέρος της τότε εποχής: Καλούνται να βιώσουν 48 ώρες μαγείας και δράματος σε ένα περιβάλλον όπου θα βρουν τη ζεστασιά της τζαζ. Το ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου 2020.


Στις 27 Μαρτίου 2020, ο εορτασμός θα αρχίσει κάτω από τον βενετσιάνικο ουρανό στο μαγευτικό νησί Giudecca, το σπίτι του Belmond Hotel Cipriani. Οι επισκέπτες θα προσκληθούν να γλιστρήσουν στο μυστικό μέρος, κρυμμένο κάτω από το εικονικό θέρετρο, για να ξαναζήσουν τα χρόνια απαγόρευσης.


Στη συνέχεια, το Βενετία Simplon-Orient-Express θα αναχωρήσει από το σταθμό Santa Lucia. Κατά τη διέλευση από την Ιταλία, την Αυστρία, την Ελβετία και τη Γαλλία, οι επισκέπτες θα διασκεδάσουν με εκπληκτικά shows, μουσική και κοκτέιλ που θα πραγματοποιηθούν τόσο μέσα όσο και έξω από το τρένο.


Το Venice Simplon-Orient-Express θα ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο και ξεκινάει το εικονιστικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη μια φορά το χρόνο. Η εποχή του 2020 βλέπει την προσθήκη τριών νέων Grand Suites στο τρένο που παίρνουν το όνομά τους από τις πόλεις που ενέπνευσαν το σχέδιο: Βιέννη, Βουδαπέστη και Πράγα.

ΤΙΜΕΣ
Οι τιμές για το διήμερο ταξίδι «The Party with Belmond Hotel Cipriani» από τη Βενετία στο Λονδίνο, δυστυχώς δεν είναι φθηνές, οι τιμές ξεκινούν από £ 3.760 ανά άτομο: συμπεριλαμβάνεται στην τιμή περιλαμβάνεται διαμονή μιας διανυκτέρευσης στο Belmond Hotel Cipriani σε δωμάτιο με θέα στον κήπο και ένα εορταστικό δείπνο.

Πηγή: zingarate.com, imerazante.gr