Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Πολιτιστικό Μορφωτικό Κεντρο Σιδηροδρομικών Αττικής: Στεκόμαστε αλληλέγγυοι απέναντι στον Αλβανικό λαό και στους φίλους Σιδηροδρομικούς.


Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία και όχι μόνο καθώς και άλλα κράτη στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στον Αλβανικό λαό μετά τους πρόσφατους σεισμούς. 

Ως Πολιτιστικό εκφράζουμε την οδύνη μας για το μεγάλο πλήγμα που επέφερε ο εγκέλαδος στη γειτονική χώρα και μαζί με τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και τα Σωματεία – Μέλη της στεκόμαστε αλληλέγγυοι συνεισφέροντας όπως μπορούμε για μια «μικρή» ανακούφιση των πληγέντων. 

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι απέναντι στον Αλβανικό λαό που «δοκιμάζεται» αυτή την περίοδο και κυρίως απέναντι στους φίλους – γείτονες Αλβανούς Σιδηροδρομικούς. Η θλίψη και η οδύνη για όσους «έφυγαν» αναπάντεχα και άδικα είναι μεγάλη. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΜΚ-Σ αποφάσισε, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης να βοηθήσει του πληγέντες. 

Για το λόγο αυτό, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία και τα Σωματεία – Μέλη της αναλαμβάνει το συντονισμό όλων των ενεργειών που απαιτούνται για μια τέτοια προσπάθεια. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, μεμονωμένα ή μέσω των Σωματείων τους να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο (είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, φάρμακα, χρήματα κ.λ.π.) 

Άλλωστε οι Σιδηροδρομικοί δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται κοντά σε δοκιμαζόμενους πολίτες.


    
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς. 


ΓΙΑ ΤΟ Π.Μ.Κ. ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΡΑΣ                     ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΥΓΑΣ