Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: όλες οι αμαξοστοιχίες προς Κιάτο και Πειραιά θα τερματίζουν και θα εκκινούν στο Σταθμό της Κινέτας. Κινέτα - Πάτρα - Κινέτα με λεωφορεία.

    Λόγω του προβλήματος υποδομής στην Κινέτα, όλες οι αμαξοστοιχίες προς Κιάτο και Πειραιά θα τερματίζουν και θα εκκινούν στο Σταθμό της Κινέτας, εναλλάξ στις γραμμές 501 & 502.


    Κινέτα - Πάτρα - Κινέτα, από τα τακτικά δρομολόγια των λεωφορείων που υπό κανονικές συνθήκες εξυπηρετούν την διαδρομή Κιάτο - Πάτρα

    Οι λοιποί σταθμοί του δικτύου του Προαστιακού Πειραιάς - Κιάτο, εκτός Ζευγολατιού και πέραν της Κινέτας θα εξυπηρετούνται - μέχρι νεωτέρας - με λεωφορεία ως εξής: Κινέτα - Άγιοι Θεόδωροι - Κινέτα κυκλική δρομολόγηση Κινέτα - Κιάτο, με ενδιάμεση στάση ΝΣ Κορίνθου.



    1. Ζητάμε την κατανόηση του επιβατικού κοινού για τις παραπάνω αλλαγές, οι οποίες θα ισχύουν μέχρι την αποκαταστάση του προβλήματος στην υποδομή.
    2. Κινέτα - Πάτρα - Κινέτα, από τα τακτικά δρομολόγια των λεωφορείων που υπό κανονικές συνθήκες εξυπηρετούν την διαδρομή Κιάτο - Πάτρα
    3. Οι λοιποί σταθμοί του δικτύου του Προαστιακού Πειραιάς - Κιάτο, εκτός Ζευγολατιού και πέραν της Κινέτας θα εξυπηρετούνται - μέχρι νεωτέρας - με λεωφορεία ως εξής: Κινέτα - Άγιοι Θεόδωροι - Κινέτα κυκλική δρομολόγηση Κινέτα - Κιάτο, με ενδιάμεση στάση ΝΣ Κορίνθου
    4. Λόγω του προβλήματος υποδομής στην Κινέτα, όλες οι αμαξοστοιχίες προς Κιάτο και Πειραια θα τερματίζουν και θα εκκινούν στο Σταθμό της Κινέτας, εναλλάξ στις γραμμές 501 & 502.