Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

H Eurostar προειδοποιεί για ακυρώσεις και καθυστερήσεις στα δρομολόγια λόγω των απεργιών του Δεκεμβρίου στη Γαλλία.

Οι επιβάτες της Eurostar ενημερώνονται για σοβαρά προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν λόγω απεργιακής δράσης στη Γαλλία τον Δεκέμβριο.

Από τις 5 Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα γαλλικά μεταφορικά μέσα θα συμμετάσχουν σε επαναλαμβανόμενες απεργίες, αγωνιζόμενοι ενάντια σε σχέδια για τη μεταρρύθμιση του γαλλικού συνταξιοδοτικού συστήματος.
Η απεργία δεν θα επηρεάσει μόνο τα δρομολόγια εντός της Γαλλίας αλλά  και τις υπηρεσίες Eurostar μεταξύ Λονδίνου και Παρισιού, Βρυξελλών και Άμστερνταμ.

Η Eurostar αναφέρει: "Η απεργία θα επηρεάσει την ικανότητά μας να προσφέρουμε το συνηθισμένο χρονοδιάγραμμα, καθώς περιμένουμε τη διακοπή της σηματοδότησης σε όλα τα δρομολόγια. Ως εκ τούτου, θα έχουμε ένα μειωμένο χρονοδιάγραμμα στις 5 και 6 Δεκεμβρίου."

Συνολικά 25 αμαξοστοιχίες έχουν ήδη ακυρωθεί στις 5 Δεκεμβρίου και 6 Δεκεμβρίου και η εταιρεία δεν πωλεί νέα εισιτήρια από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου.

Οποιοσδήποτε έχει κάνει κράτηση σε ακυρωμένο τρένο δικαιούται πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να ανταλλάξει τα εισιτήριά του και οποιοσδήποτε που κάνει κράτηση σε οποιαδήποτε υπηρεσία Eurostar μεταξύ 5ης και 8ης Δεκεμβρίου δικαιούται ανταλλαγής. 

thelocal.fr