Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

"Αν ο Καραμανλής δεν μας κλείσει ραντεβού μέχρι αύριο θα πάμε απρόσκλητοι στο Υπουργείο".

Η θέση του δήμου Πατρέων για την υπογειοποίηση του τρένου και την Πατρων Πύργου

Διορία μέχρι αύριο στον Υπουργό μεταφορων Κώστα Καραμανλή για να οριστει συνάντηση στην Αθήνα για την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής και την Πατρών Πύργου δίνει ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. «Αν αυτό δεν γίνει θα πάμε μόνοι μας απρόσκλητοι" είπε ο Δήμαρχος.
΄Έχουμε πάρει ομόφωνη απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο για συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή (σ.σ.για υπογειοποίηση σιδηροδρομικής γραμμής και Πατρών - Πύργου).

Ζητήσαμε συνάντηση πριν το Δημοτικό Συμβούλιο, τον ενημερώσαμε και μετά για την ομόφωνη απόφασή μας και ζητήσαμε και πάλι συνάντηση για να μην παρακολουθούμε το διάλογο από τα Μέσα Ενημέρωσης. Αυτό θα ήταν και το λογικό. Να έχουμε απευθείας ενημέρωση από τον υπουργό.

Παρ’ ότι τον «ενοχλούμε» σχεδόν καθημερινά, απάντηση από τον υπουργό δεν έχουμε πάρει.

Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή. Αν δεν πάρουμε απάντηση θα πάμε ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ στην Αθήνα με τους φορείς και το Δημοτικό Συμβούλιο και θα κάνουμε την συνάντηση...΄΄

Από την άλλη πλευρά οι Δήμαρχοι της Ηλείας, έχουν συναντηθεί με τον Υπουργό ο οποίος για την Πατρών Πύργου επανέλαβε τα περί προσπαθειών ανάληψης του έργου από την Ολυμπία Οδό.

Ο Δήμος Πύργου από την άλλη έχει διαχωρίσει τη θέση του και αποφάσισε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε Πύργο και Σύνταγμα, το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

thebest.gr