Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Συγκινητικές στιγμές στην συνάντηση των σιδηροδρομικών στην Θεσσαλονίκη. Δείτε εικόνες.



«Είμαστε ευτυχείς που μας δόθηκε η ευκαιρία να ανταμώσουμε σήμερα εδώ στην Θεσσαλονίκη και να αναπολήσουμε στιγμές από τον εργασιακό μας βίο στον σιδηρόδρομο» μας είπαν σιδηροδρομικοί που συμμετείχαν στην συνάντηση ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον συνάδελφο τους Κυριάκο Μπαξεβάνη για την πρωτοβουλία του αυτή. 


Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην καφετέρια «garcon”, ήταν έντονα φορτισμένη συγκινησιακά και αυτό άλλωστε ήταν φανερό στα πρόσωπα των συμμετεχόντων. 

Πρεσβύτερος στην συνάντηση ήταν ο κ. Δημήτριος Δάλας οποίος δεν έκρυψε την συγκίνηση του που αντάμωνε μετά από πολλά χρόνια τους συναδέλφους του. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χάρηκα και συγκινήθηκαν όταν με κάλεσαν να συμμετάσχω σε αυτή την συνάντηση. Είμαι ευτυχείς που παραβρέθηκα σήμερα εδώ». 

Ο κ. Δάλας μας εξιστόρησε και ένα περιστατικό με ένα φορτηγό που το είχαν παρασύρει χωρίς να το γνωρίζουν. « Το φορτηγό ήταν σταματημένο πάνω στις γραμμές με τα φώτα ανάμενα εμείς κάναμε πίσω την αμαξοστοιχία και τα φώτα έπαιζαν νομίζοντας ότι μας κάνει ο συνάδελφος σινιάλο για πίσω. Κάποια στιγμή αφήσαμε το τρένο και πήραμε την μηχανή και φύγαμε. Την άλλη ήμερα μάθαμε ότι είχαμε αυτό το συμβάν. Η ζημιά στο φορτηγό ήταν πολύ μεγάλη» μας ανάφερε στην αφήγηση του ο κ. Δάλας. 
Όλοι μετά το πέρας της συνάντηση ευχήθηκαν να συνεχιστούν αυτές οι συναντήσεις και στο μέλλον. 











Φωτορεπορτάζ:Χρήστος Γιαννακίδης.