Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Αντωνακόπουλος: Στην Αθήνα για την Πατρών - Πύργου και την αξιοποίηση του κτιρίου των παλαιών Υπνωτηρίων του ΟΣΕ.


Πρώτη προτεραιότητα για το νέο δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, αποτελεί το ζήτημα του οδικού άξονα Πάτρα-Πύργος και το θέμα των απορριμμάτων του Δήμου.

Τα δύο αυτά θέματα κυριάρχησαν στις συναντήσεις και τις συζητήσεις που είχε κατά διάρκεια του ταξιδιού του στην Αθήνα στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου.

Πρώτη συνάντηση για το νέο δήμαρχο Πύργου, ήταν στο υπουργείο πολιτισμού, όπου είχε τη δυνατότητα να συζητήσει για την αξιοποίηση του κτιρίου των παλαιών Υπνωτηρίων του ΟΣΕ, με στόχο να μετατραπούν σύντομα σε ένα πραγματικό αξιοθέατο για τον Πύργο.

Ακολούθως ο κ. Αντωνακόπουλος, συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Νταούλα, όπου συζήτησαν αρκετή ώρα σχετικά με τον αυτοκινητόδρομο, ενώ αναφέρθηκαν και στα αντιπλημμυρικά έργα.

Αναφορικά με το θέμα της καθαριότητας, ο Τάκης Αντωνακόπουλος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Γιώργο Τσαλίκη, όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας και συνδρομής του δήμου Περιστερίου με απορριματοφόρα.

Τελευταία συνάντηση για τον κ. Αντωνακόπουλο, ήταν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με συνεργάτες του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Η παραβατικότητα που μαστίζει την πόλη του Πύργου από συγκεκριμένη μερίδα ατόμων, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης, ενώ ως ένας τρόπος μείωσης του προβλήματος αναφέρθηκε η αύξηση της αστυνόμευσης.

ilialive.gr