Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Ταϊλάνδη: Αφαίρεσαν βίδες και πλάκες στερέωσης γραμμών, προκαλώντας εκτροχιασμό τρένου.

Έξι βαγόνια, της αμαξοστοιχίας αριθ. 255 που αναχώρησε από το σταθμό Thon Buri με προορισμό προς το σταθμό Lang Suan, εκτροχιάστηκαν στην περιοχή Cha-am, της επαρχίας Phetchaburi. (Φωτογραφία από τη σελίδα @ pr.railway Facebook)
Οι βίδες στερέωσης και οι πλάκες βάσης που χρησιμοποιούνται για τη συγκράτηση των σιδηροτροχιών στους στρωτήρες λείπουν σε αυτό το τμήμα της γραμμής που έγινε ο εκτροχιασμός.

Ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος παλιοσίδερων συνελήφθη για την κλοπή των βιδών σιδηροτροχιάς και των πλακών βάσης που προκάλεσαν τον εκτροχιασμό του τρένου, διακόπτοντας την κυκλοφορία για 12 ώρες.

Ο Κρατικός Σιδηροδρομικός Οργανισμός της Ταϊλάνδης δήλωσε την Τρίτη ότι ο εκτροχιασμός του αμαξοστοιχίας No.255, καθ 'οδόν από τον σταθμό Thon Buri στον σταθμό Lang Suan στην επαρχία Chumphon, προκλήθηκε από ελλείψεις βιδών και πλακών που χρησιμοποιούνται για τη στερέωση των σιδηροτροχιών στους στρωτήρες.
Η ιατροδικαστική αστυνομία εξετάζει τις κλεμμένες βίδες στερέωσης και τις πλάκες που βρέθηκαν σε κατάστημα παλιοσίδερου στο Phetchaburi. (Φωτογραφία από Chaiwat Satyaem)

bangkokpost.com