Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Συμφωνία ΓΑΙΑΟΣΕ και Αθλητικού σωματείου Κεραυνός Αγίου Βασιλείου.



Η δημιουργία γηπέδου και γενικότερα αθλητικών εγκαταστάσεων μεγαλώνει ένα σωματείο και ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου βρίσκεται ακριβώς σ' αυτό το στάδιο. Η συμφωνία με τη ΓΑΙΑ ΟΣΕ ανοίγει νέες αναπτυξιακές δυνατότητες για τον σύλλογο, ο οποίος με το μεράκι των ανθρώπων του σκοπεύει να τις εκμεταλλευτεί μέχρι την τελευταία.
Οσοι έχετε περάσει από το χώρο του γηπέδου του «Θ. Χρυσανθόπουλος», θα έχετε δει ότι έχουν ξεκινήσει εργασίες για την κατασκευή βοηθητικού γηπέδου, ακριβώς δίπλα από το κεντρικό γήπεδο, του οποίου από την 1η Ιουλίου ο Κεραυνός είναι νόμιμος χρήστης.
Η διάθεση που έχουν τα μέλη του ΔΣ της ομάδας δεν αρκεί για να ολοκληρωθεί ένα τόσο μεγάλο έργο. Χρειάζονται χρήματα και μάλιστα αρκετά. Με την περίφραξη, τη διαμόρφωση του χώρου, την παραγγελία, την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα και άλλες εργασίες, μιλάμε για ένα ποσό που μπορεί να ξεπερνάει τις 50.000 ευρώ.
Γι' αυτό το λόγο, το ΔΣ του Κεραυνού με επιστολή του σε 30 επιχειρήσεις της περιοχής ζήτησε να συμβάλλουν ώστε να ολοκληρωθεί η α' φάση του έργου. Συγκεκριμένα, υπάρχει ειδικός λογαριασμός στην Τράπεζα της Ελλάδας, αυστηρά και μόνο για τη δημιουργία του αθλητικού κέντρου και για τίποτα άλλο.
Σε συνεργασία με την ΕΡΓΟΣΕ, η β' φάση του έργου αφορά το κυρίως γήπεδο και προβλέπει τη ρυμοτόμησή του προς τη βόρεια πλευρά με την εταιρεία να καλύπτει τα έξοδα για την κατασκευή του τοιχίου περίφραξης.
Ο Κώστας Χρυσανθόπουλος και ο γενικός γραμματέας του ΔΣ του Κεραυνού, Κίμων Ζέρβας (στη φωτογραφία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΓΑΙΑ ΟΣΕ, Περικλή Νικολάου) έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις με τη ΓΑΙΑ ΟΣΕ, προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα, αφού χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να καταφέρει ο σύλλογος να πάρει τη συγκεκριμένη συμφωνία.
Η διοίκηση έχει σχεδιάσει ένα πλάνο πενταετούς διάρκειας ώστε μέσα από τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, να αναπτυχθούν παράλληλα και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, παρέχοντας όλες τις ανέσεις στους μικρούς αθλητές.
Επίσης, στόχος είναι να μειωθεί το μπάτζετ, να μικρύνει ο μ.ο. ηλικίας των παικτών, αλλά η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας και στο Κύπελλο.
Φέτος, προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα 7 παιδιά από τον Κεραυνό 2016, που είναι οι Μπούρδος, Σάχι, Ρήγας, αδελφοί Μπουρίκα, Μάλλιαρης, Μέρτικας. Οι νεαροί περνούν από το μικροσκόπιο του Κώστα Τσιπιανίτη, προκειμένου να κερδίσουν θέση στο ρόστερ.
Μετά τους Βασίλη Λάγιο και Περικλή Καρβούνη, στον Κεραυνό θα επιστρέψει πιθανότατα και ο Ανδρέας Αγγελόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕ Δρεπάνου.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
pelop.gr