Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

«Κληρώνει» για την Αττικό Μετρό με… άρωμα Θεσσαλονίκης.

Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Μυλόπουλου

Κληρώνει σήμερα για την Αττικό Μετρό με… άρωμα Θεσσαλονίκης. Όπως αναμένεται, παρελθόν θα αποτελέσει ο καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Τύπου Θεσσαλονίκης» ο διάδοχός του θα είναι πάλι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς η Αττικό χειρίζεται το φλέγον ζήτημα του Μετρό της πόλης.

Πηγές του «Τ.Θ.» αναφέρουν πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα δώσει το χρίσμα του προέδρου της Αττικό Μετρό στον «εκλεκτό» της και για το δήμο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο, ο οποίος ως γνωστόν έχασε τη δημαρχία από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.


Ο Νίκος Ταχιάος έχει πολλάκις εκφραστεί τους τελευταίους μήνες εναντίον του νυν προέδρου της Αττικό Μετρό, Γιάννη Μυλόπουλου, με πολύ αιχμηρά σχόλια, τόσο για τα εγκαίνια του Σταθμού στο Σιντριβάνι, όσο και για την άφιξη του πρώτου συρμού στη Θεσσαλονίκη, ενώ σημειώνεται πως είχαν και προσωπικό επεισόδιο σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Έτσι, το «τιμόνι» της Αττικό Μετρό παραμένει στη Θεσσαλονίκη και μένει να διαφανεί κατά πόσο μπορεί να «τρέξει» το πολύπαθο έργο που μπορεί να δώσει νέα πνοή στην πόλη.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Ταχιάος είχε διατελέσει αντιδήμαρχος αρχιτεκτονικού από το 2002 έως το 2006, συνδυάζοντας το όνομά του με έργα όπως την ανάπλαση της νέας παραλίας και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για το νέο δημαρχείο.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του «Τ.Θ.» διευθύνων σύμβουλος στην Αττικό Μετρό θα αναλάβει ο αρχιτέκτονας Νίκος Κουρέτας.

.typosthes.gr