Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στα Διαβατά: Με τους υπέρηχους κύησης στα χέρια η νεκρή έγκυος.

Η μοιραία και ανεξήγητη κίνηση του οδηγού - Για σημείο καρμανιόλα μιλούν οι κάτοικοι της περιοχής

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύγκρουση τρένου με επιβατικό αυτοκίνητο χθες το μεσημέρι σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση στην περιοχή των Διαβατών στη δυτική Θεσσαλονίκη, που οδήγησε στο θάνατο μιας εγκύου και στον τραυματισμό του συζύγου της.

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος Ελένη Ιατρού η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην 21η εβδομάδα της κύησης. Όταν έφτασε η Πυροσβεστική δεν είχε τις αισθήσεις ενώ στα χέρια της κρατούσε τους υπέρηχους κύησης. Η άτυχη γυναίκα είχε χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ το σώμα της ήταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Η 41χρονη μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και μετά στο «Παπανικολάου», όπου θα γίνει νεκροτομή. Ο 50χρονος άνδρας του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου».

«Εισήχθη στη μαιευτική κλινική για να δούμε αν ζει το έμβρυο και να το πάρουμε. Εκεί διαπιστώσαμε με υπέρηχο ότι και το έμβρυο είναι νεκρό» είπε η Διοικήτρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Βασιλική Παπαχριστοπούλου.
Πώς έγινε το δυστύχημα

Ο οδηγός του οχήματος προχώρησε σε μία ανεξήγητη κίνηση καθώς προσπάθησε να προσπεράσει δύο αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταματημένα μπροστά στην φυλασσόμενη διάβαση του τρένου και αφού είχαν κατέβει οι μπάρες μετέδωσε ο Alpha, επικαλούμενος την Τροχαία.

Η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός φέρεται να ήταν πολύ μεγάλη, ενώ οι Αρχές δεν μπορούν να εξηγήσουν την κίνησή του καθώς το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση το χωριό που διέμεναν οι επιβαίνοντες και όχι το κοντινότερο νοσοκομείο. Το αυτοκίνητο σφήνωσε κάτω από την αμαξοστοιχία.

«Ο θόρυβος ήταν τέτοιος που πετάχτηκα από το κρεβάτι και από το σπίτι μου», ανέφερε κάτοικος της περιοχής στην κάμερα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το δυστύχημα συνέβη στις 14:00, όταν το ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση οκτώ χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Το σημείο που σημειώθηκε το δυστύχημα θεωρείται καρμανιόλα, με τους κατοίκους της περιοχής να έχουν γίνει αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρουν, σε πολλά τροχαία επί της συγκεκριμένης διάβασης.

newsbeast.gr