Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Το τελευταίο αντίο στον σιδηροδρομικό Δημήτρη Κερμανίδη.

Ήταν όλοι εκεί, για να πουν το τελευταίο αντίο στον σιδηροδρομικό Δημήτρη Κερμανίδη, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 60 ετών προδομένος από την καρδιά του. 

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του με τον πόνο και την θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους αποχαιρέτισαν τον αγαπητό τους Δημήτρη. 
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα Κοιμητήρια Ευόσμου , όπου έγινε και η ταφή του. 
Ιεροψάλτης κατά την εξόδιο ακολουθία ήταν ο συνταξιούχος μηχανοδηγός Γυλός Χρήστος
Μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για το εκλιπόντα οι συνάδελφοι του που εργάστηκαν μαζί στον σιδηρόδρομο. Ο γράφον έχει ιδίαν αντίληψη του χαρακτήρα του θανόντα αφού για πολλά χρόνια συνυπήρξαν  στον ίδιο εργασιακό χώρο. Ήταν ένας εξαίρετος συνάδελφος. 

Οι συνάδελφοι του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα στέλνουν μηνύματα αγάπης προς τον εκλιπόντα και την στήριξη τους στην οικογένεια του.
Η μεγάλη συμμέτοχη στην εξόδιο ακολουθία των συναδέλφων του υποδηλώνει την αγάπη και την εκτίμηση που είχαν στο πρόσωπο του θανόντα.

Γλύτωσε το κτύπημα από το βαγόνι αλλά προδόθηκε από την καρδιά του. 

«Είδα τον χάρο μα τα μάτια μου όταν έρχονταν το βαγόνι επάνω μου» μας είχε πει λίγο μετά το ατύχημα που του είχε συμβεί εν ώρα εργασίας. http://sidirodromikanea.blogspot.com/2013/11/blog-post_7336.html
Έδωσε με πείσμα και θέληση τον αγώνα για να ξεπεράσει εκείνο το σοκ και τα κατάφερε. Έξι χρόνια μετά φεύγει από κοντά μας προδομένος από την καρδιά του. 

Καλό παράδεισο Δημήτρη

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Δημήτρη Κερμανίδη.

Χρήστος Γιαννακίδης