Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

ΣΤΑΣΥ: Με ισχυρό μάνατζερ πρωτοπορεί και στο εξωτερικό.


'
ΣΤΑΣΥ: Η εταιρεία βγήκε για δεύτερη φορά στην αγορά του Ισραήλ.

ΣΤΑΣΥ: Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Θωμόπουλος, έβγαλε την εταιρία για δεύτερη φορά στην αγορά του Ισραήλ.
Συνεπής στη δέσμευσή του, ο κ. Θωμόπουλος καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η εταιρεία να εξάγει την τεχνογνωσία που διαθέτει, προκειμένου να αποκομίσει έσοδα που στο τέλος θα είναι υπέρ του επιβατικού κοινού που χρησιμοποιεί το Μετρό, το Τραμ και τον ΗΣΑΠ.

ΣΤΑΣΥ: Συμμετοχή σε διαγωνιστική διαδικασία στο Ισραήλ

Η ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε. (στο πλαίσιο διεθνούς κοινοπρακτικού σχήματος) συμμετέχει στην διαγωνιστική διαδικασία υποβολής δεσμευτικών προσφορών, που προκηρύχτηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Ισραήλ και αφορά την κατασκευή και συντήρηση των γραμμών (Πράσινη και Μωβ) του ελαφρύ σιδηροδρόμου (LRT) στο Τελ Αβίβ, Ισραήλ, ο προϋπολογισμός του οποίου υπερβαίνει το ένα δισ. ευρώ.

Η διαδικασία προεπιλογής και το κοινοπρακτικό σχήμα στο οποίο μετέχει η ΣΤΑΣΥ Α.Ε., ολοκληρώθηκε πρόσφατα και η εταιρεία προκρίθηκε στη β΄ φάση του διαγωνισμού, ως «Επιλέξιμος Συμμετέχων χωρίς περιορισμούς στη σύνθεση και των μελών και των παροχέων εμπειρίας».

Η ΣΤΑΣΥ ανακοινώθηκε από την αναθέτουσα αρχή, ως ο «Πάροχος Εμπειρίας Συντήρησης» του έργου, καθώς εκμεταλλεύτηκε άριστα το υπόβαθρό της σε ότι αφορά την εμπειρία στη λειτουργία και συντήρηση τόσο των συστημάτων γραμμών Μετρό όσο και ελαφρύ τροχιοδρόμου (LRT). Η διαδικασία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για την τελική ανάθεση του έργου αυτού, συνολικού ύψους 1,3 δις ευρώ, συνεχίζεται με την ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε. να προσδίδει με την συμμετοχή της στο έργο, σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο κοινοπρακτικό σχήμα.
Ο Γιώργος Θωμόπουλος
Η ΣΤΑΣΥ ένα βήμα πιο κοντά στην ψηφιακή εποχή

Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι περίπου 300 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από όλους τους σταθμούς του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ εστάλησαν στη Google. Αυτές οι φωτογραφίες, που φέρνουν την εταιρεία ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στην ψηφιακή εποχή, θα αναρτηθούν στους ψηφιακούς χάρτες της εταιρείας Google Maps/Google Street View.

Οι ψηφιακές φωτογραφίες 360 μοιρών έχουν αναρτηθεί και οι επιβάτες και επισκέπτες της πόλης μπορούν να πραγματοποιήσουν μια πρώτη ψηφιακή ξενάγηση στους σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς.

Από την αρχική ανάρτηση των φωτογραφιών και στους δύο μήνες που μεσολάβησαν, οι χρήστες διευκολύνθηκαν, καθοδηγήθηκαν και χρησιμοποίησαν ευκολότερα τα μέσα μεταφοράς της ΣΤΑΣΥ.

Οι ψηφιακές «επισκέψεις» στους σταθμούς του δικτύου των ΣΤΑΣΥ Α.Ε. αυξάνονται με γρήγορους ρυθμού, καθώς τα εκατομμύρια των τουριστών που έρχονται στη χώρα φαίνεται ότι είναι πλήρως εξοικειωμένα με την ψηφιακή καθοδήγηση μέσω των χαρτών της Google. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στον Ιούνιο η τοποθεσία του σταθμού «Σύνταγμα» ξεπέρασε τις 400.000 θεάσεις, μέσω Google Street View. Εξ αυτών οι 100.000 θεάσεις αφορούσαν τις επίσημες φωτογραφίες που είχαν αναρτήσει οι Σταθερές Συγκοινωνίες, ενώ περίπου 40.000 θεάσεις είχαν οι 360 μοιρών φωτογραφίες του σταθμού της Ακρόπολης και περίπου 32.000 της Ομόνοιας.

Ο Γιώργος Θωμόπουλος αναφερόμενος στο έργο καταγραφής των 360 μοιρών φωτογραφιών επισήμανε ότι υλοποιείται ένα ευρύτατα το πρόγραμμα αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες της Αθήνας, αλλά και προς τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο, πραγματοποιώντας ένα ακόμη άνοιγμα στη σύγχρονη τεχνολογία για τη διευκόλυνση του κοινού που χρησιμοποιεί ψηφιακά μέσα πλοήγησης.

pagenews.gr