Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Για καθυστερήσεις λεωφορείων και τρένων θα μας ενημερώνει το Google Maps.


Πέρα από την πρόβλεψη των καθυστερήσεων θα προχωρά και σε προβλέψεις συνωστισμού στα μμμ.

Live ενημέρωση για καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των λεωφορείων αλλά και προβλέψεις συνωστισμού θα προβλέπει από εδώ και στο εξής το Google Maps, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του με στόχο η μετακίνηση να γίνεται σε σωστή ώρα και η διαδρομή σας μετατρέπεται εύκολα από ευχάριστη σε αγχωτική
Όπως διευκρινίζει η εταιρεία απο σήμερα το Google Maps αποκτά δυο νέα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε καλύτερα τις διαδρομές σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να τις πραγματοποιείτε με περισσότερη άνεση.

Πρόκειται για tην live ενημέρωση για τις καθυστερήσεις στα λεωφορεία αλλά και για τις προβλέψεις συνωστισμού

Στην πρώτη περίπτωση το Google Maps παρουσιάζει την live ενημέρωση για καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των λεωφορείων, σε σημεία όπου δεν παρέχονται τέτοιες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από τα κέντρα των συγκοινωνιών. Τώρα, πλέον, θα μπορείτε να δείτε αν το λεωφορείο σας καθυστερεί, πόσο θα αργήσει ώστε να έχετε πιο ακριβείς πληροφορίες για τα ωράρια των δρομολογίων, βασισμένα σε live συνθήκες κυκλοφορίας, στη διαδρομή που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον θα προβάλεται πάνω στο χάρτη, ακριβώς πού σημειώνονται οι καθυστερήσεις, ώστε να ξέρετε τι σας περιμένει προτού καν επιβιβαστείτε. 

Όσο για τις προβλέψεις συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα ξεκινήσουν από σήμερα σε περίπου 200 πόλεις του κόσμου, και σε Android και σε iOS με στόχο οι επιβάτες να γνωρίζουν από πριν πόσο γεμάτο θα είναι το λεωφορείο, το τρένο ή το μετρό που θα χρησιμοποιήσουν ώστε να παίρνουν μια συνειδητή απόφαση για το αν θα στριμωχτούν ή θα περιμένουν το επόμενο.

insider.gr