Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Υπηρεσίες μασάζ στα τρένα βάζει η Ινδία για να αυξήσει τα έσοδα!

Οι σιδηρόδρομοι στην Ινδία προσέθεσαν εσχάτως μια κάπως απροσδόκητη υπηρεσία για ορισμένους από τους επιβάτες τους, που νιώθουν κουρασμένοι από τις συνεχείς μετακινήσεις τους: μασάζ στο κεφάλι και στα πόδια. Τα σχόλια για την επιλογή αυτή πάντως δεν είναι όλα θετικά.
Από το προσεχές Σαββατοκύριακο, 39 σιδηροδρομικές γραμμές της Ινδίας, θα προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσίες μασάζ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον εθνικό σιδηρόδρομο της χώρας. Το Σάββατο, με ανάρτηση στο Twitter, ο ινδικός σιδηρόδρομος ανακοίνωσε ότι από τις υπηρεσίες μασάζ, προσδοκά σε έσοδα της τάξεως των 28.800 δολαρίων ετησίως.

Τρεις έως πέντε μασέρ θα ταξιδεύουν με τα τρένα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, φορώντας ειδικά ταμπελάκια. Οι υπηρεσίες τους θα κοστίζουν περί τα 1,5 δολάρια. Η σιδηροδρομική εταιρία αισιοδοξεί ότι το μασάζ μπορεί να οδηγήσει και σε αύξηση στις πωλήσεις των εισιτηρίων.

Η εξέλιξη αυτή, δεν ενθουσίασε τους πάντες, καθώς αρκετοί σχολίασαν ότι τα ποσά που δαπανήθηκαν για τις υπηρεσίες μασάζ θα μπορούσαν να έχουν κατευθυνθεί σε κάτι πολύ πιο χρήσιμο. Ένας χρήστης του Twitter αναρωτήθηκε τι να το κάνει κανείς το μασάζ όταν η κατάσταση στις τουαλέτες των βαγονιών των τρένων πάνε «από το κακό στο χειρότερο». Εκφράζοντας το κοινό αίσθημα, πολλοί ακόμα ανέφεραν ότι πριν ξεκινήσουν τα μασάζ θα έπρεπε να γίνουν επειγόντος βελτιώσεις στις υπάρχουσες δομές και υπηρεσίες.

Ορισμένοι πάντως, δείχνουν πιο συναινετική διάθεση. Καλωσορίζουν την νέα υπηρεσία ως επωφελή γιατί θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και ζητούν να επεκταθεί περαιτέρω στους σιδηροδρόμους όλης της ινδικής επικράτειας.

sputniknews.gr