Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Κίνα: Μηχανοδηγός της έκανε πρόταση γάμου μέσα σε... 2 λεπτά!



Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς γιορτάζουν οι Κινέζοι με τους αγαπημένους τους. Ένα ζευγάρι όμως, έχει την ευκαιρία να συναντιέται μόνο στο σταθμό του τρένου κι αυτό γιατί και οι δύο εργάζονται στα τρένα.
Εκείνος είναι μηχανοδηγός κι εκείνη εργαζόμενη σε άλλη γραμμή και την Πρωτοχρονιά είχαν λιγότερα από δύο λεπτά για να συναντηθούν.
Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από δύο χρόνια και το σημείο συνάντησής του παραμένει ο σταθμός του τρένου. Εκεί μοιράζονται την αγάπη και τη φροντίδα τους ο ένας για τον άλλον.
Παρά το ότι εκείνος έχει μάθει απ’έξω τα δρομολόγια στα οποία εργάζεται η αγαπημένη του, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθούν.
«Γίνομαι ευτυχισμένος όταν την συναντώ. Καμιά φορά είναι σαν να κέρδισα το λαχείο», λέει εκείνος, όμως όπως λέει του λείπει πάρα πολύ, αφού «μπορώ μόνο να την δω και όχι να την συναντήσω κανονικά».
«Καμιά φορά βλεπόμαστε από τα παράθυρα των τρένων μας που συναντιούνται ενώ πηγαίνουν προς τις αντίθετες κατευθύνσεις», συμπληρώνει ο ίδιος.
Κανένας από τους δύο ωστόσο, δεν έχει σκεφτεί να αλλάξει τη δουλειά του, αφού και οι δυο αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν.
Έτσι, αποφάσισαν να παντρευτούν και ετοίμασαν τα πρωτοχρονιάτικα δώρα τους, ο ένας για τον άλλον.
Ο άνδρας αποφάσισε να κάνει έκπληξη στην καλή του, όταν τα τρένα τους θα βρίσκονταν για δέκα λεπτά στον ίδιο σταθμό και να της δώσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους.
Το τρένο της, όμως, καθυστέρησε λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και κατάφερε να σταματήσει στο σταθμό για λιγότερο από δέκα λεπτά.
Ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος τους κι έτσι εκείνος μόλις είδε το τρένο της, έτρεξε να την προλάβει, να πουν λίγες κουβέντες, να αγκαλιαστούν και να ανταλλάξουν ευχές για την Πρωτοχρονιά.
«Θέλω να την παντρευτώ, όμως δεν είχα την ευκαιρία να της το πω. Ήθελα να της πω τόσα, όπως ‘θα με παντρευτείς;’», είπε λίγο προτού την συναντήσει.
Λίγα λεπτά αργότερα, στο 1:52’ που είχαν στη διάθεσή τους, κατάφερε να την βρει στο βαγόνι της, να την αγκαλιάσει, να την φιλήσει, να της πει δυο κουβέντες και να της αφήσει το κουτί με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.
Πηγή: ant1news.gr,real.gr