Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Το ζευγάρι Αυστραλών που "τρέλανε" Πογκμπά και Μάτιτς μέσα σε τρένο!

Πογκμπά και Μάτιτς πήγαν να ζητήσουν συγγνώμη από ένα ζευγάρι ηλικιωμένων για τη φασαρία που έκαναν στο τρένο και έμπλεξαν σε μία τρελή ιστορία που έγινε θέμα στα αγγλικά ΜΜΕ!

Μπορεί ο Πολ Πογκμπά να έχει πάρει μέρος σε μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου (με τη μετακίνησή του από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2016) και ο Νεμάνια Μάτιτς να έχει "υποχρεώσει" τις Τσέλσι και Γιουνάιτεντ να "ματώσουν" οικονομικά για να τον αποκτήσουν, όμως υπάρχει κόσμος που τους αγνοεί παντελώς.
Τρανη απόδειξη αυτό που συνέβη κατά τη διάρκειας μίας βόλτας με τρένο που θέλησαν να κάνουν οι δύο παίκτες των "κόκκινων διαβόλων", με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων να τους ζητάει να κάνουν ησυχία την ώρα που φώναζαν παίζοντας UNO (παιχνίδι με κάρτες), για να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους.
Ο Πογκμπά πήγε να απολογηθεί προτρέποντας το ζευγάρι να βγάλουν όλοι μαζί φωτογραφία, όμως κάπου εκεί διαπίστωσε πως τους ήταν παντελώς αδιάφορος (!), με τον ηλικιωμένο κύριο να βλέπει την κίνηση του Γάλλου και να νομίζει πως θέλει να βγάλει φωτογραφία το ζεύγος...

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έστειλε λίγη ώρα αργότερα τη φωτογραφία που έβγαλε με Πογκμπά και Μάτιτς στον γιο του στην Αυστραλία, για να τον ρωτήσει ποιοι ήταν οι συνομιλητές του, με τον γιο του να του εξηγεί πως καθόταν δίπλα σε δύο διάσημους άσους της μπάλας!

"Θα πρέπει να είσαι υπερήφανος για μας, ήμασταν πολύ ευγενικοί μαζί τους", ήταν η απάντηση της μητέρας στον γιο της...


Επιμέλεια: Βαγγέλης Σταματόπουλος
sport24.gr