Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Προσοχή: Κλείνουν σταθμοί του μετρό το απόγευμα για τη Μέρκελ.

Κλειστοί θα είναι, σήμερα και αύριο, σταθμοί του μετρό, κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ λόγω της άφιξης της καγκελαρίου Γερμανίας, Άνγκελας Μέρκελ.

Σήμερα στις 16:00 θα κλείσει ο σταθμός Ευαγγελισμός, ενώ στις 16:30 θα ακολουθήσουν οι σταθμοί Κατεχάκη, Mέγαρο Μουσικής και Σύνταγμα.
Αύριο (Παρασκευή), ο σταθμός Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός από τις 08:30 έως τις 11:30. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις. 

Όσον αφορά στα μέτρα Τροχαίας, όπως ανακοινώθηκε χθες, κατά το διήμερο (σήμερα και αύριο) της επίσημης επίσκεψης στη χώρα μας της καγκελαρίου της Γερμανίας, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, υποστράτηγου Ανδρέα Βασιλοπουλου, έχουν απαγορευτεί οι πορείες και συγκεντρώσεις σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της Αθήνας, αλλά και στα περίχωρα.

economistas.gr