Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Αγγλία: Το έσκασε ψυχικά ασθενής και «βούτηξε» στις ράγες του μετρό!

Ένας 32χρονος που έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε στην πλατφόρμα του σταθμού Canary Wharf στον μετρό του Λονδίνου.

Ο Osazuwa Otote πέθανε στην υπόγεια πλατφόρμα του σταθμού του μετρό του Λονδίνου, αφού σκαρφάλωσε το γυάλινο κιγκλίδωμα το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο 32χρονος με καταγωγή από τη Δυτική Αφρική ξέφυγε από την αποκλειστική νοσοκόμα του, πήδηξε και προσγειώθηκε με το κεφάλι του προς τις πόρτες του μετρό.

Τραυματιοφορείς προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 32χρονο, που ήταν γνωστός και ως Φίλιπ, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασαν στο σημείο από τα τραύματά του στο κεφάλι και στον λαιμό.

Ο 32χρονος είχε εισαχθεί στην μονάδα ψυχικής υγείας υψηλής εξάρτησης της Cygnet Health Care στο Lewisham του νότιου Λονδίνου.
Ένας δεύτερος άνθρωπος, που πιστεύεται ότι ήταν πενήντα ετών, βρήκε τραγικό θάνατο σε λιγότερο από 24 ώρες μετά το περιστατικό Canary Wharf. Δευθυντής σε κοντινό κατάστημα ειδών ένδυσης, περιέγραψε ότι άκουσε τον «δυνατότερο ήχο και πολλές κραυγές» στις 8:40 π.μ. την Τρίτη. Ασθενοφόρο έφτασε εσπευσμένα στο σημείο, αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν τον άνδρα.

usay.gr