Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ απαντά στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Εκπρόσωπος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απαντά σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

Αναλυτικά, στην απάντηση επισημαίνονται τα εξής:

«Με έκπληξη διαβάσαμε το άρθρο σας «ΕΚΛ κατά ΤΡΑΙΝΟΣΕ» στο οποίο αναφέρετε:

«…Και αντι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να αναλάβει την ευθύνη της απέναντι σε εκατοντάδες εργαζόμενους, φθάνει στο παράλογο σημείο να τους απαγορεύει να ταξιδέψουν με την αμαξοστοιχία ΙΝΤΕΡΣΙΤΥ, που δρομολογείται την ίδια ώρα περίπου, γιατί έχουν κάρτα έκπτωσης για τον προαστιακό…»

Ήδη από χθες το απόγευμα, με την έναρξη των προβλημάτων που είχαν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση των δρομολογίων του Προαστιακού, τα αρτηριακά μας τραίνα ( δηλ. τα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα) σταματούσαν σε ενδιάμεσους σταθμούς για να εξυπηρετήσουν επιβάτες του Προαστιακού Λάρισας-Θεσσαλονίκη.

Ειδικά σήμερα το πρωί, η αμαξοστοιχία 53 – από Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση Αθήνα – κατ εξαίρεση δρομολογήθηκε από την αποβάθρα του Προαστιακού προκειμένου να παραλάβει – σε κύριους σταθμούς – επιβάτες που ήθελαν να μετακινηθούν μεταξύ Θεσσαλονίκης – Λάρισας.

Αντιλαμβανόμεθα ότι το δημοσιογραφικό σας καθήκον επιβάλλει την ανάδειξη των προβλημάτων, και είμαστε βέβαιοι ότι μέλημά σας είναι η ενημέρωση που παρέχετε να είναι ακριβής και αμερόληπτη. Στην παραπάνω περίπτωση, ατυχώς, τα γεγονότα είναι λίγο διαφορετικά από τον τρόπο με τον οποίο τα παραθέτει η ΕΚΛ.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ είμαστε στην διάθεσή σας προκειμένου να σας παρέχουμε έγκυρη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στο δίκτυό μας και επηρεάζει την ζωή και τις μετακινήσεις του αναγνωστικού σας κοινού».

larissanet.gr