Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Συμμετοχή ΕΡΓΟΣΕ σε επιστημονικό σεμινάριο.


Τη συμμετοχή της σε Επιστημονικό Σεμινάριο που διοργάνωσαν η Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα "Σιδηροδρομικά έργα υποδομής και επιδομής", γνωστοποίησε η ΕΡΓΟΣΕ.
Το σεμινάριο απευθυνόταν σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος, αλλά και ενδιαφερόμενους φοιτητές άλλων Τμημάτων. 
Το σεμινάριο το οποίο έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, την 5η Δεκεμβρίου 2018,συνετέλεσε στην επιδιωκόμενη καλύτερη «επικοινωνία» του Ακαδημαϊκού κόσμου με το επιστημονικό - τεχνικό – επιχειρησιακό δυναμικό της χώρας μας.
Η ΕΡΓΟΣΕ εκπροσωπήθηκε από την Διευθύντρια Μελετών της εταιρίας Κα Αικατερίνη Σπυροπούλου και τον Διευθυντή Έργων κ. Δημήτρη Τσοτσορό, καθώς και από του Προϊσταμένους και επιβλέποντες επιχειρησιακών μονάδων κ.κ Νικόλαο Ντάσιο και Αθανάσιο Τσαπικούνη.
Η εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες ήταν εξαιρετικά χρήσιμη, τόσο για την κατανόηση των πραγματικών συνθηκών κατασκευής μεγάλων έργων στην Ελλάδα όσο και για την προβολή του μεγάλου έργου που έχει αναλάβει και εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο, σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΡΓΟΣΕ, η οποία θεωρεί πως τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και δεσμεύεται να βοηθήσει περαιτέρω την Πανεπιστημιακή κοινότητα σε ανάλογες δράσεις.


euro2day.gr