Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζουν το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 15 Δεκέμβρη.

Από την κινητοποίηση των συνταξιούχων
 στην Αθήνα στις 20 Νοέμβρη 2018
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - OAEE - Δημοσίου - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΝΑΤ - ΠΣΣ Δικηγόρων - ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ, το πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα, στις 12.30 μ.μ. στο Σύνταγμα και την πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου, συνεχίζοντας τον αγώνα ενάντια σε παλιές και νέες περικοπές και διεκδικώντας αυξήσεις στις συντάξεις, καθώς και την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους. 

Σε αυτά τα πλαίσια, την Τρίτη 4 Δεκέμβρη συνεδριάζουν οι διοικήσεις των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Αττικής, με θέμα την καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου. 

Στην ίδια κατεύθυνση, το πρωί της Δευτέρας 3 Δεκέμβρη έγινε σύσκεψη των συνταξιουχικών οργανώσεων στην Πάτρα, ενώ την Τετάρτη 5 Δεκέμβρη θα γίνει στην Τρίπολη.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, απαντώντας και στους κυβερνητικούς ελιγμούς, καθιστά σαφές ότι οι συνταξιούχοι θα κλιμακώσουν τους αγώνες τους.

«Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί, για όλους τους συνταξιούχους, χωρίς κανέναν διαχωρισμό. Απαιτούμε την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλης της αντιασφαλιστικής - αντεργατικής νομοθεσίας. Να εφαρμοστούν άμεσα οι θετικές δικαστικές αποφάσεις και να αποδοθεί σε όλους τους συνταξιούχους ό,τι τους αναλογεί», υπογραμμίζει στην πρόσφατη ανακοίνωσή της ενόψει του συλλαλητηρίου.

902.gr