Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης ανακοίνωσε την παράδοση της υπόγειας οδού.

Λάζαρος Κυρίζογλου: Η κ. Νοτοπούλου θα πρέπει να καταλάβει ότι είναι υπουργός και όχι σχολιαστής στο Facebook

Στην κυκλοφορία παραδίδεται αύριο Τετάρτη η υπόγεια οδός στη Μενεμένη, που περνά κάτω από τις σιδηροδρομικές γραμμές, με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη να μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια.

«Εμάς μας χαροποιεί η παράδοση σε κυκλοφορία του δρόμου. Το έργο αυτό είναι ένα έργο το οποίο δημοπρατήθηκε στις 17 Ιουνίου του 2014», τόνισε αρχικά στον Αlpha 96.5 ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου αναφέρθηκε στις αιχμές της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης, η οποία με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τόνισε πως «εντύπωση προκαλεί η σπουδή του δημάρχου κ. Κυρίζογλου να καταγγείλει την κυβέρνηση και την αναλγησία του υπουργού Υποδομών & Μεταφορών, θέτοντας σε εγρήγορση το ΥΜΑΘ, για ένα έργο που υλοποιεί η κυβέρνηση σε μόλις 2,5 χρόνια -με διαφάνεια- και που πρόκειται να παραδοθεί μέσα στον Νοέμβριο». Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης απαντώντας στην κ. Νοτοπούλου υποστήριξε πως «η κυρία Νοτοπούλου θα πρέπει να καταλάβει ότι είναι υπουργός και όχι σχολιαστής στο Facebook. Να απαντά στα έγγραφα που της στέλνουμε εγγράφως».

«Το έργο έπρεπε να τελειώσει στα μέσα Ιουλίου 2018. Ζητήσανε και δώσαμε παράταση μέχρι 31 Αυγούστου του 2018. Θα εγκαινιαζόταν στις 7 Σεπτεμβρίου με πρόσκληση που μας έστειλε η ΕΡΓΟΣΕ. Δεν βόλεψε στο πρόγραμμα του κ. Σπίρτζη να το εγκαινιάσει τότε λόγω της δικής του επικοινωνιακής ατζέντας και τότε αναγκαστήκαμε να διαμαρτυρηθούμε» πρόσθεσε ο κ. Κυρίζογλου. «Αν το έργο δεν ήταν έτοιμο, τότε φυσικά και δεν θα διαμαρτυρόμασταν» έσπευσε να υπογραμμίσει.


makthes.gr