Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Σταθμαρχών.

ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ….. 


Μεμονωμένοι Μηχανοδηγοί – γραφικοί συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ στοχοποιούν δημόσια Σταθμάρχες προωθώντας στην ουσία τα συμφέροντα όσων θέλουν να εκχωρηθεί σε ιδιώτες η διαχείριση της κυκλοφορίας.

Η στοχοποίηση των Σταθμαρχών από τον γραφικό εκπρόσωπο της 1 ψήφου (ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ), που νομίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα καλύψει τη συνδικαλιστική του ανυπαρξία, στην ουσία εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εργολάβων που δεκαετίες λυμαίνονται το Σιδηρόδρομο και όχι αυτά των Σιδηροδρομικών. 

Η συνεργασία του κλάδου μας με τους Μηχανοδηγούς δεν πρόκειται να διαταραχθεί από τις ενέργειες μεμονωμένων γραφικών που αποσκοπούν στην προσωπική τους προβολή και μόνο. 

Το Σωματείο μας αποτελεί τον εγγυητή της διατήρησης του Δημόσιου χαρακτήρα του ΟΣΕ. 

Οι Σταθμάρχες εγγυόνται την ασφαλή κυκλοφορία των συρμών και την ισότιμη πρόσβαση στη σιδηροδρομική υποδομή όλων των εταιρειών με σεβασμό στο ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. 

Καλούμε όλους τους Σιδηροδρομικούς να απομονώσουν τους γραφικούς εκπροσώπους του κατεστημένου του χθες που καλλιεργούν τη διχόνοια και την αντιπαλότητα στους χώρους εργασίας. 

Καλούμε την Π.Ο.Σ., τα Σωματεία – Μέλη της και τις παρατάξεις να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τις απρόκλητες επιθέσεις εναντίον των Σταθμαρχών. 


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 
ΣΤΑΘΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ