Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Αγγλία: Γυναίκα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από άλλη γυναίκα στο μετρό του Λονδίνου.


Δεν δίστασε, μάλιστα, να την κλωτσήσει στο πόδι πριν κατέβει από τον συρμό

Θύμα σεξουαλικής και ρατσιστικής επίθεσης έπεσε μια γυναίκα στο μετρό του Λονδίνου, από άλλη γυναίκα, όπως γνωστοποίησαν οι αστυνομικές αρχές που αναζητούν μάρτυρες.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 6ης Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της διαδρομής Bond Street - Baker Street.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την ώρα που κάθισε στο κάθισμα μια γυναίκα την παρενόχλησε σεξουαλικά. Μετά την επίθεση που δέχθηκε, σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να προχωρά στο βαγόνι για να ξεφύγει, αλλά η γυναίκα την ακολούθησε και συνέχισε να την παρενοχλεί αυτή τη φορά κάνοντας ρατσιστικά σχόλια.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να την κλωτσήσει στο πόδι πριν κατέβει από τον συρμό στη στάση Baker Street και εξαφανιστεί.

Καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία για την κατηγορούμενη, η αστυνομία μεταφορών δημοσίευσε φωτογραφία μιας γυναίκας που σύμφωνα με το θύμα ήταν παρούσα στο περιστατικό και μπορεί να βοηθήσει δίνοντας πληροφορίες.

«Αναγνωρίζετε αυτήν την γυναίκα; Οι αξιωματικοί θα ήθελαν να μάθουν την ταυτότητά της μετά από τη σεξουαλική επίθεση που έγινε στη διαδρομή του μετρό Bond Street - Baker Street. Οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι η γυναίκα της φωτογραφίας από το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας ίσως έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην έρευνα του περιστατικού. Αν την αναγνωρίζετε ή ήσασταν μάρτυρες στο συμβάν, επικοινωνήστε με τις αρχές», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας.

newsbeast.gr