Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ Η ΕΡΓΟΣΕ.


H «ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.» υλοποιώντας σχετική απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ξεκίνησε την μεταφύτευση ελαιοδέντρων στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.

Ελπίζουμε ότι έτσι, η εταιρία μας βοηθά σημαντικά στην αποκατάσταση του φυσικού τοπίου στους πληγέντες οικισμούς και στην τόνωση των θετικών συναισθημάτων των Δημοτών.

Ιδιαίτερα υπογραμμίζεται ότι η μεταφορά των ελαιοδένδρων γίνεται από περιοχές της Αχαΐας όπου βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα εκσυγχρονισμού του σιδηροδρόμου, και εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της εταιρίας που έχουν στόχο να μην χαθεί ούτε ένα δένδρο από τις περιοχές που θα περάσει το τρένο. Είναι σημαντικό για την ΕΡΓΟΣΕ ελιές υπεραιωνόβιες να συνεχίσουν να ζουν, προσφέροντας το οξυγόνο τους στην Αττική.

Η μεταφύτευση που είναι σε εξέλιξη κατά μήκος της Λεωφόρου Μαραθώνος και σε άλλες όμορες περιοχές, πραγματοποιείται με τον συντονισμό του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και με την συνδρομή των τοπικών αρχών.

Χορηγός στην προσπάθεια της ΕΡΓΟΣΕ, είναι και η εταιρία KLORANE, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά της.

ΕΡΓΟΣΕ