Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ.

Ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Έργων καταλογίζει λόγους επικοινωνιακής τακτικής από την κυβέρνηση για το ζήτημα της παράδοσης του τμήματος σε κυκλοφορία.

Ευθύνες στην κυβέρνηση επιρρίπτει ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, για τη μη παράδοση σε κυκλοφορία της υπογειοποίησης της σιδηροδρομικής διάβασης στη Μενεμένη.
Ο κ. Σιμόπουλος χαρακτηρίζοντας την υπογειοποίηση ένα «έργο-αίτημα δεκαετιών των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής», επισημαίνει πως τα πρώτα βήματα υλοποίησης του έργου ξεκίνησαν από τον πρώην Δήμαρχο Μενεμένης, κ. Γιώργο Ακτσελή, με τον σημερινό δήμαρχο Αμπελοκήπων- Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου να προωθεί και να ολοκληρώνει τη διαδικασία.
«Η κυβέρνηση Σαμαρά ενέταξε το έργο στο ΕΣΠΑ, το δημοπράτησε και το συμβασιοποίησε, ενώ η παρούσα κυβέρνηση το ολοκλήρωσε, αλλά για λόγους επικοινωνιακής τακτικής δεν το παραδίδει» σχολιάζει ο κ. Σιμόπουλος και καταλήγει:
«Ενώνω τη φωνή μου με τους κατοίκους της περιοχής και την τοπική αυτοδιοίκηση και ζητώ την άμεση παράδοση της διάβασης στην κυκλοφορία».

Πηγή:voria.gr